Fri frakt när du beställer för 700kr

Bjarka Craft of Nature - Naturlig Hudvård

Vi har 30 års erfarernhet av ekologisk odling och tillverkning av naturprodukter baserade på örter.
Örterna torkas och läggs i oljor där de får dra i minst 1 år innan de används i tillverkningen.
Vår tillvekning är baserad på gammalt traditionellt hantverk som gått i arv genom generationer.

Naturlig hudvård utan kemikalier

Vad roligt att du har hittat hit och att du vill göra skillnad med ett klimatsmartval av våra unika naturprodukter.

Vi har 30 års erfarernhet av ekologisk odling och tillverkning av naturprodukter baserade på örter. Örterna torkas och läggs i oljor där de får dra i minst 1 år innan de används i tillverkningen, vilket gör våra produkter unika. Vår tillvekning är baserad på gammalt traditionellt hantverk som gått i arv genom generationer.

Kuskapen om örter och dess egenskaper inom hud och hårvård kommer från våra samiska och tyska förfäder, en kunskap som vi är stolta över att förvalta och omvandla till produkter anpassade efter dagens behov av klimatsmart naturlig hud och hårvård. 
Våra produkter är fria från kemikalier och andra konstiga tillsats ämnen, innehåller inga tensider eller sulfater. 
Enbart naturligt rent.
Vi lever sen många år efter devisen; Vi äger inte jorden enbart förvaltar den åt våra barn och barnbarn. Vi försöker så långt det är möjligt att använda ekologiska råvaror och använder återvunnet material i våra förpackningar.

Att använda våra unika tvålar sparar både miljö och pengar då våra tvålar är hårda, har bra lödder och räcker länge. En tvål på ca 70 gr motsvara 3-4 månaders användning. En schampotvål på ca 100 gr motsvarar 8-10 flaskor flytande schampo. Våra hudvårdande produkter är baserade på örter och naturliga fetter vilket gör dom dryga och användarvänliga.

Vi är registerade i CnCp registret och läkemedelsverket. Alla våra produkter är tillverkade efter gällande regelverk. Inga av våra produkter räknas som läkemedel eller innehåller kemikalier. Vi bedriver inte heller något miljöfarligt arbete då vi enbart använder oss av naturliga råvaror, örter och växter.

Vi finns även på Fb där vi lägger upp vilka marknader vi åker på under året.